Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így halt meg Nagyi és Papi

Az asztal két végén ültek.

Nagyi előtt ott volt mindig egy keresztrejtvény, egy hamutál, és kezében az állandóan füstölgő cigaretta. A játékaimat köré hordtam, mert Nagyi a konyha és az asztalvég között mozgott többnyire.

Papi a másik végén dohányzott, talán valamivel kevesebbet emlékeim szerint, bár a gyerekemlékek sokszor csalnak.

13 Tovább

Várom a Te történetedet!

  Mire eljutottam oda, hogy megszülessen az elhatározás, már ezerszer összevesztem magammal. Egyszerűen nem találtam igazi fogást a dohányzáson...mindig csak az utolsóra gyújtottam rá. 

Müller Péter szerint :

"Küzdeni csak akkor tudunk, ha van miért. Mert minden küzdelem áldozatokkal jár, s áldozatot csakis olyan célért tudunk hozni, amelynek értelmét előre látjuk."


  A cigi elleni küzdelem értelme nem kétséges, de amíg magunkban nem kristályosodik ki, hogy valójában milyen életre vágyunk, nem fog menni a változtatás. A dohányzás amellett, hogy természetesen függőség, az élethez való hozzáállás is. 

  A függetlenség erőt sugároz. Aki dohányzik, az pedig nem független, így  nem erős ember.  Mindenki, aki magyarázkodik erről,  az éppen küzdelmet folytat saját magával. Gondolj csak bele!

Találni kell neked is utat magadhoz.

Várom a Te történetedet a leszokásról!

0 Tovább
12
»

Ne szívj tovább!

blogavatar

Az egyetem alatt szoktam rá a cigire. Aztán komoly harcba kezdtem, mert gyereket akartam. Három éve nem gyújtottam rá. Tedd meg Te is, januártól a közösségi tereken úgyse gyújthatsz rá!

Utolsó kommentek